thelyricsearch.com LYRIC

Alex Velea


Alex s-a nascut pe data de 13 mai 1984 in Craiova. O zi norocoasa pentru parintii sai :). Zodia TAURULUI i se potriveste PERFECT, Alex fiind un tanar pasional, gelos, usor incapatant, plin de ambitie si perseverenta, care stie ca prin munca poti sa iti atingi visele.
DRAGOSTEa LA PRIMA VEDERE pentru muzica i-a fost insuflata de parinti, in special de tatal sau, care este muzician, si carora Alex nu ezita sa le spuna tot timpul « ITI MULTUMESC ». Parintii sunt un punct de echilibru in viata lui, Alex crezand cel mai tare in obiectivitatea lor.
Pasiunea pentru muzica si-a descoperit-o de mic dar in mod organizat Alex canta de la 9 ani iar la 11 ani a devenit elev al Palatului Copiilor. De la varsta de 16 ani, studiaza timp de 4 ani canto clasic. Alex se considera un mare norocos pentru ca « meseria » lui coincide cu ce iubeste mai mult in viata: muzica.- DOAMNA MEA este muzica.
Un punct de sprijin in viata lui Alex sunt si prietenii sai, care il sustin neconditionat si il incurajeaza sa mearga mai departe. Unul dintre cei mai buni prieteni ii este Smiley cel care este producator alaturi de Marius Moga al albumului de debut semnat Alex, « YAMASHA ». Alex isi demonstreaza polivalenta si admiratia pentru mai multe genuri muzicale si prin colaborarile pe care le-a avut pana acum: Anda Adam, Connect-R, Matteo pentru piesa 2NIGHT, C.I.A, Sisu& Puya, Mandinga, Anna Lesko, etc.
Album sau de debut lansat in toamna 2006, « YAMASHA » se vrea si o declaratie din partea lui Alex : « Piesele acestea ma descopera in fata publicului… Asta sunt eu…Am incercat sa pun pe note ganduri, sentimente, trairi…YAMASHA ma reprezinta ». Pentru YAMASHA, Alex a colaborat cu Smiley, Marius Moga, Connect- R, Mattteo, Don Baxter, adica cu mare parte din prietenii sai. Desi s-a mutat in Bucuresti de ceva timp, Alex nu si-a uitat prietenii din Craiova asa incat pentru piesa ORICE MINUT, a colaborat cu Byga de la CIA. Ritmurile latino si caliente sunt aduse de colaborarea cu Mandinga pe piesa CAND SUNT CU TINE. CE N-AS DA si JURNALUL UNEI FETE sunt alte doua cantece dragi lui Alex. Rezultatul este un album de 10 piese, o combinatie de R&B, hip hop si pop.
Pentru primul single de pe album, piesa YAMASHA compusa de Marius Moga si Smiley, textul fiind semnat chiar de Alex., s-a filmat un videoclip in plina vara 2006 regia apartinandu-i unui alt bun prieten, Iulian Moga.
Filmarile au durat 16 ore, intreaga echipa suportand cu brio canicula si galagia facuta de cei care s-au adunat pentru a vedea ce se intampla la ei in cartier. Primele cadre s-au tras in Pasajul englezesc, intr-o atmosfera tipic sud-americana, personajele principale fiind Alex si Irina- protagonista telenovelei „Secretul Mariei”, de la Antena 1. Cei doi au trait o adevarata poveste de dragoste, de-a lungul celor 16 ore de filmare.
Urmatoarea locatie a fost subsolul Teatrului National, spatiul fiind invadat de peste o suta de oameni, figuranti si membrii echipei de filmare
De la inregistrare nu au lipsit prietenii lui Alex: Marius Moga, Smiley, Connecte-R, Puya, Matteo si C.I.A, o trupa de baieti din Craiova, pe toti urmand sa-i vedem si in videoclip. .
O data adunata intreaga gasca, petrecerea a inceput... pe bune. Lumea a uitat de camerele de filmat si de adevaratul motiv pentru care s-au adunat.
Timpul liber Alex si-l petrece in sala de repetitii, la sala de forta sau…. pe drumul dintre Bucuresti si Craiova. Desi fire boema, atunci cand a terminat liceul, Alex a ales o facultate practica.. este student la Electromecanica anul IV.
Numaratoarea inversa a inceput si mai e foarte putin pana cand veti avea avea ocazia sa faceti cunostinta cu noul single Alex - DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE!!!!Song lyric Cand Noaptea Vine CAND NOAPTEA VINE Alex Velea
Song lyric Degeaba DEGEABA Alex Velea
Song lyric Din Vina Ta DIN VINA TA Alex Velea
Song lyric E Marfa Tare E MARFA TARE Alex Velea
Song lyric Minim Doi MINIM DOI Alex Velea