thelyricsearch.com LYRIC

SUN TUTUP LAWANG ATI
Catur Arum


Sing biso sun tahan maneng tetese iluh moto iki
Rosone koyo disiram geni
Kariyo tego riko gawe ngersulane dodo nong ngarep moto Demenan ambi wong liyo
Manggan manggane seru welase tapi nyatane luput nong janjine

Sun tutup lawang ati kanggo riko hang ngelarani
Batin iki wes cukup ngerasakno perih
Wujud welas sun hang suci riko gawe maruh ati
Mugi gusti hang bales liwat karmane riko biso ngerasakno


CATUR ARUM