thelyricsearch.com LYRIC

PAMER BOJO (FEAT. DIDI KEMPOT)
Dangdut Koplo Nirwana


Tansah kelingan kepingin nyawang,
Sedelo wae uwis emoh tenan.
Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni.
Nangis batinku nggrantes uripku.
Teles kebes netes eluh neng dadaku.
Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku.
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku.
Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku.
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku.
Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku.
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku...
Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni.
Nangis batinku nggrantes uripku.
Teles kebes netes eluh neng dadaku.
Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku.
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku.
Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku.
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku.
Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku.
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku...
Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku.
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku...


DANGDUT KOPLO NIRWANA