thelyricsearch.com LYRIC

AKU KANGEN AKU RINDU
Deviana Safara


Rasane ketiban darung
Naliko aku nompo layangmu
Layang kangen layang tindu
Sok kapan anggon ku bakal ketemu
Taunono windonono
Sumpah janjiku ra bakal cidro
Aku eleng ndek semono
Wong bagus tresnoku ra ono liyo
Wong ayu aku kangen aku rindu
Rino wengi seliramu sing dadi ati
Nadyan adoh aku nengkene papane
Nanging tresnaku ra ono bedane
Wong ayu aku kangen aku rindu
Rino wengi koe tansah bedo ati
Nadyan di balangono gunung sewu
Nanging tresnaku mung kanggo seliramu
Tak sewun rino lan wengi
Mugi antuk berkahing yuang widi
Tansah maggihyo raharjo


DEVIANA SAFARA