thelyricsearch.com LYRIC

OPLOSAN
Deviana Safara


Opo ora eman duite
Gawe tuku banyu setan
Opo ora mikir yen mendem
Iku biso ngrusak fikiran

Ojo diteruske mendeme
Mergo ora ono untunge
Yo cepet marenono mendemmu
Ben dowo umurmu

Oplosan, oplosan, oplosan...
Coba sawangen kae konco-kancamu
Akeh sing podo gelempangan
Ugo akeh sing kelesetan

Ditumpakke ambulan
Yo wes tutukno anggonmu mendem
Yo wes tutukno anggonmu gendeng
Yo mari mario, yo leren lereno

Ojo diterus-terusno
Tutupen botolmu, tutupen oplosanmu
Emanen nyawamu, ojo mbok terus-teruske
Mergane ora ono gunane
Tutupen botolmu, tutupen oplosanmu
Emanen nyawamu, ojo mbok terus-teruske
Mergane ora ono gunane
Oplosan, oplosan, oplosan...


DEVIANA SAFARA