thelyricsearch.com LYRIC

GUS DUR
Eny Sagita


Ora ono rong tahun nggonmu dadi PRESIDEN di pekso mudun parlemen
Jarene kasus ngono Jarene kasus ngene neng ra ono critane
Dadi lawan politik orde baru
Dadi korban ambisi reformis palsu

Nadyan cacat Netramu nanging ngerti Batinmu endi KUCING endi ASU
LSM opo partai formast opo mung RT seng penteng tumindak'e
Kelingan welingmu seng prasojo
Agomo ngayomi Jagad Royo...

Sak lungamu akeh seng rumongso kelangan PENDEKAR RAKYAT seng wes lilo dadi korban
Di jegal kono kene mergo mbelani rakyat'e seng di anggep ra penteng lan tansah di singkirake


ENY SAGITA

Dangdut singer from Indonesia. with one popular single "Iwak Peyek". popular from Djarum 76 Road Show and the song he sung by comedian Andre Taulani (ex Vocalist Stinky) in comedy show "Opera Van Java". ... Read More