thelyricsearch.com LYRIC

ILANG TANPO ARAN
Eny Sagita


Ndak lari neng ngendi paranmu
Tekan suroboyo nganti tulungagung
Ning pinggire kali brantas
Pesisir popoh lan prigi
Cidro ing janji kapan anggonmu bali

Ndak lari neng ngendi dunungmu
Tekan gunung gudek nganti gunung semeru
Lan terus tak takonake
Marang ombak e segoro
Ra ketemu gawe atiku nelongso

Kowe lungo koyo dene embun esuk
Lan ugo koyo lintang yen awan
Ninggalake awaku kang tanpo ruang
Mblenes ilang lan tinggal warto lan paran

Gusti kang moho kuoso
Paring sabar mring kawulo
Rino wengi aku tansah ndedungo

reff
Ndak lali neng ngendi paramu
Tekan suroboyo nganti tulungagung
Ning pinggire kali brantas
Pesisir popoh lan prigi
Cidro ing janji kapan anggonmu bali

Kowe lungo koyo dene embun esuk
Lan ugo koyo lintang yen awan
Ninggalake awaku kang tanpo ruang
Mblenes ilang lan tinggal warto lan paran

Gusti kang moho kuoso
Paring sabar mring kawulo
Rino wengi aku tansah ndedungo

Ndak lali neng ngendi paramu
Tekan suroboyo nganti tulungagung
Ning pinggire kali brantas
Pesisir popoh lan prigi
Cidro ing janji kapan anggonmu bali

Kowe lungo koyo dene embun esuk
Lan ugo koyo lintang yen awan
Ninggalake awaku kang tanpo ruang
Mblenes ilang lan tinggal warto lan paran

Gusti kang moho kuoso
Paring sabar mring kawulo
Rino wengi aku tansah ndedungo


ENY SAGITA

Dangdut singer from Indonesia. with one popular single "Iwak Peyek". popular from Djarum 76 Road Show and the song he sung by comedian Andre Taulani (ex Vocalist Stinky) in comedy show "Opera Van Java". ... Read More