thelyricsearch.com LYRIC

MENDHEM KANGEN
Eny Sagita


Abot rasane nandang kangen ati
Mergo tresna ku sing gedhi
Tansah kelingan awan bengiMung bisa telpon marang sliramu
Kanggo tombo kangen rinduku
Mergo adoh jarak sliramu
Mendem kangen njero ning atiku
Soyo jeru mung telpon sliramu
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sak kedip wis marem atiku
Mendem kangen njero ning atiku
Nambah jeru mergo tresnomu
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sedelo wis adem atiku
Abot rasane nandang kangen ati
Mergo tresna ku sing gedhi
Tansah kelingan awan bengi
Mung bisa telpon marang sliramu
Kanggo tombo kangen rinduku
Mergo adoh jarak sliramu
Mendem kangen njero ning atiku
Soyo jeru mung telpon sliramu
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sak kedip wis marem atiku
Mendem kangen njero ning atiku
Nambah jeru mergo tresnomu
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sedelo wis adem atiku
Nadyan sedelo wis adem atiku.


ENY SAGITA

Dangdut singer from Indonesia. with one popular single "Iwak Peyek". popular from Djarum 76 Road Show and the song he sung by comedian Andre Taulani (ex Vocalist Stinky) in comedy show "Opera Van Java". ... Read More