thelyricsearch.com LYRIC

NGAMEN 2
Eny Sagita


Mak iki anakmu prawan
Wiwit mbiyen ono ing perantauan
Iling ngiwangi neng kantin sekolahan
Telong sasi mak aku urung bayaran

Mak dongamu mandhi tenan
Di bring jabani marang gusti pengeran
Koyok ngene rasane wong ora duwe
Duwe pisan di ece karo kancane

Iling-iling manungso bakale mati
Yen wes mati di kubur sanak family
Di pendem jero di apit bumi

Ono kubur iku akeh pandoso
Ulo klabang kolojengking podo moro
Ono setan membo-membo dadi perawan
Benno krasan yen ono kuburan

Neng akhirat ora ono montor liwat
Neng akhirat ora ono sego berkat
Neng akhirat ora ono mejo biliard
Onone godo ne moloikat

Sak sugeh, sugih e uwong mesti ono mlarate
Sak mlarat, mlarat e uwong mesti ono celenganne
Mangkane golek bojo ojo mandeng rupo
Rupo elek kuwi yow ora dadi ngopo
Mangkane golek bojo ojo mandeng bondo
Seng pentingg, ora ngenteni warisan moro tuwo

Kowe pancen keren le, koyok bekas pacarku mbiyen
Eman, eman tenan, kerenmu mung kanggo obralan
Obral, obral janji le urung mesti uripmu mulyo
Mulo aku wes kondo, melu aku urip nang deso
Ngiwangi gawe boto, menek kelopo nyeblok bongko


ENY SAGITA

Dangdut singer from Indonesia. with one popular single "Iwak Peyek". popular from Djarum 76 Road Show and the song he sung by comedian Andre Taulani (ex Vocalist Stinky) in comedy show "Opera Van Java". ... Read More