thelyricsearch.com LYRIC

NGAMEN 4
Eny Sagita


Dino iki mujur tenan
Aku Ngamen nang njero bis bisan
Penumpange longgar tenan
supire gal ugalan
Aku tibo jempalik'an
neng pojok an

Arek ayu klambi abang
Cukuran lanang semiran abang
Alise nanggal sepisan,
idhepe pasangan
sayang untune batik an,
kopi lambada

Iku mono ra sepiro, Mas
ibarat aku duwe konco
Lagak e koyok jutawan
ngalor ngidul gowo koran,
tibakno gendeng anyaran
ditabok setan

Iku mono ra sepiro, Mas
ibarat aku duwe tonggo
Arek e ayu temenan
jarang metu nang embongan
Tibakno meteng rong ulan
merek ojek an

Uger arene
gerbongan iku julukane
Wedok ane lemu lemu
di ONYEN guya guyu
alamak
di onyen guya guyu


ENY SAGITA

Dangdut singer from Indonesia. with one popular single "Iwak Peyek". popular from Djarum 76 Road Show and the song he sung by comedian Andre Taulani (ex Vocalist Stinky) in comedy show "Opera Van Java". ... Read More