thelyricsearch.com LYRIC

NGAMEN 5
Eny Sagita


Lirik Ngamen 5 - Soimah

Tak sawang-sawang kowe ganteng tenang
Rasane aku pengen kenalan
Kenalan neng lesehan
Wonge ganteng nganggo klambi abang

Yen ra keliru aku tau ketemu
Naliko kowe bareng ro kancamu
Mlaku-mlaku karo ngguya-ngguyu
Ombenane es jus melon karo susu

Saiki aku nembe ngerasakno
Pacaran karo wong kertosono
Gantenge koyok arjuno
Esemane koyok raden gatutkoco

Senadyan awakku kebak tatoan rodo tenan
Nanging aku isih nduwe roso sopan
Senadyan kupingku kebak tindikan
Nanging aku calon jutawan

Cah ganteng ojo sumelang
Melu aku tak jak ngamen nang prapatan
Njaluk hape mesti keturutan
Angger gelem ora mangan sangang wulan


ENY SAGITA

Dangdut singer from Indonesia. with one popular single "Iwak Peyek". popular from Djarum 76 Road Show and the song he sung by comedian Andre Taulani (ex Vocalist Stinky) in comedy show "Opera Van Java". ... Read More