thelyricsearch.com LYRIC

NGAMEN 9
Eny Sagita


Pak'e kulo pamit budhal nyambut gawe
Kulo nyuwun dungo restune
Mbok'e kulo petuk karo cowok kae
Ngguyang-ngguyu mesam-mesem nyawng aku

Pak'e pak'e mbok'e nanging kulo ra kesusu nggugu
Nggugu karepe nafsu

Kulo budhal nyambut gawe mugo lancar rejekine
Mugo-mugo biso mbangun omah gede
Kulo budhal nyambut gawe mugo lancar rejekine
Mugo-mugo biso nyaur utange

Telung taun aku kerjo nang restoran
Saben bengi aku golek duit ceperan
Kmpul bareng ngamen bareng cah proyekan
Sing penting kenek nggo tuku jajan cemilan

Muleh ngamen kabeh podo cecangkrukan
Ndek pinggir dalan karo gitaran
Ngguyang-ngguyu nyawng bocah pacaran
Karepe yo pengen nduwe gandengan

Pak'e kulo pamit budhal nyambut gawe
Kulo nyuwun dungo restune
Mbok'e kulo petuk karo cowok kae
Ngguyang-ngguyu mesam-mesem nyawng aku

Pak'e pak'e mbok'e nanging kulo ra kesusu nggugu
Nggugu karepe nafsu

Kulo budhal nyambut gawe mugo lancar rejekine
Mugo-mugo biso mbangun omah gede
Kulo budhal nyambut gawe mugo lancar rejekine
Mugo-mugo biso nyaur utange

Telung taun aku kerjo nang restoran
Saben bengi aku golek duit ceperan
Kmpul bareng ngamen bareng cah proyekan
Sing penting kenek nggo tuku jajan cemilan

Muleh ngamen kabeh podo cecangkrukan
Ndek pinggir dalan karo gitaran
Ngguyang-ngguyu nyawng bocah pacaran
Karepe yo pengen nduwe gandengan


ENY SAGITA

Dangdut singer from Indonesia. with one popular single "Iwak Peyek". popular from Djarum 76 Road Show and the song he sung by comedian Andre Taulani (ex Vocalist Stinky) in comedy show "Opera Van Java". ... Read More