thelyricsearch.com LYRIC

PENGEN NGOMBE
Eny Sagita


Ha... ha... ha...
Aku pengen ngombe
Ngelak seng tak rasake
Nganti garing ning gulu rasane
Kulinone kowe mbiyen seng tansah nyepakke
Banyu putih yo kanggo nelesi lambe
Kui saktenane kangen seng tak rasake
Roso kangenku mung kanggo kowe
Ngenteni tekamu nik kene kowe tak tunggu bareng mulih wes rak koyok pamitmu
Sopo seng tok gendong sopo seng tok emban sopo sopo kui sopo
Sopo seng tok gendong sopo seng tok emban sayang sayang kui sopo...
Aku pengen ngombe ngelak seng tak rasake nganti garing ning gulu rasane.
Ha... ha.ha...
Dino ganti wulan
Wulane wes ganti tahun
Aku setio ngenteni ning stasiun
Tahun ganti windu suwene kowe tak tunggu bareng muleh wes rak koyok pamitmu
Aku pengen ngombe ngelak seng tak rasake nganti garing ning gulu rasane
Kulino kowe mbiyen seng tansah nyepake banyu putih yo gawe nelesi lambe
Kuwi sak tenanne kangen seng tak rasake roso kangenku mung kanggo kowe
Ngenteni tekamu ning kene kowe tak tunggu bareng mulih wes rak koyok pamit mu
Sopo seng tok gendong sopo seng tok emban sopo sopo kui sopo
Sopo seng tok gendong sopo seng tok emban sayang sayang kui sopo
Aku pengen ngombe ngelak seng tak rasake nganti garing ning gulu rasane
Ha... aa ...aaaa
Dino ganti wulan wulane wes ganti tahun aku setio ngenteni ning stasiun
Tahun ganti windu
Suwene kowe tak tunggu
Bareng mulih wes rak koyok pamitmu
Aku pengen ngombe ngelak seng tak rasake nganti garing ning gulu rasane kulinone kowe mbiyen seng tansah nyepakke banyu putih yo gawe nelesi lambe
Kuwi sak tenane kangen seng tak rasake roso kangenku mung kanggo kowe
Ngenteni tekamu ning kene kowe tak tunggu bareng mulih wes rak koyok pamitmu
Sopo seng mbok gendong sopo seng tok emban sopo sopo kui sopo
Sopo seng tok gendong sopo seng tok emban sayang sayang kui sopo
Aku pengen ngombe ngelak seng tak rasake nganti garing ning gulu rasane
(END) sagita mania semarang


ENY SAGITA

Dangdut singer from Indonesia. with one popular single "Iwak Peyek". popular from Djarum 76 Road Show and the song he sung by comedian Andre Taulani (ex Vocalist Stinky) in comedy show "Opera Van Java". ... Read More