thelyricsearch.com LYRIC

PREI OPLOSAN
Eny Sagita


Aku ngamen pengen dadi jutawan
Tak rewangi ngamen turut prapatan
Aku ngamen kawet iseh perawan
Tapi ngamen ora nganggo oplosan
Naudubillah mindalik
Naudubillah mindalik
Aku ngamen di tanggap karo mbayar
Di tawani mlebu dapur rekaman
Bareng aku uwes dadi jutawan
Di garai genok kenek tuntutan
Mbiyen ngamen neng dalan, ora tau sandalan
Ora butuh oplosan, ora wedi tuntutan
Oplosan banyu setan, yen mbok ombe klesetan
Yen kowe pengen aman prei ngombe oplosan
Aku ngamen pengen dadi jutawan
Tak rewangi ngamen turut prapatan
Aku ngamen kawet iseh perawan
Tapi ngamen ora nganggo oplosan
Naudubillah mindalik
Naudubillah mindalik
Aku ngamen di tanggap karo mbayar
Di tawani mlebu dapur rekaman
Bareng aku uwes dadi jutawan
Di garai genok kenek tuntutan
Mbiyen ngamen neng dalan, ora tau sandalan
Ora butuh oplosan, ora wedi tuntutan
Oplosan banyu setan, yen mbok ombe klesetan
Yen kowe pengen aman prei ngombe oplosan
Mbiyen ngamen neng dalan, ora tau sandalan
Ora butuh oplosan, ora wedi tuntutan
Oplosan banyu setan, yen mbok ombe klesetan
Yen kowe pengen aman prei ngombe oplosan


ENY SAGITA

Dangdut singer from Indonesia. with one popular single "Iwak Peyek". popular from Djarum 76 Road Show and the song he sung by comedian Andre Taulani (ex Vocalist Stinky) in comedy show "Opera Van Java". ... Read More