thelyricsearch.com LYRIC

NGENE / NGONO
Jogja Hip Hop Foundation


Kudu ngene kudu ngono
Di gowo santai wae lho
Aku ngene koe ngono
Mbok opo rah masalah lhoh
Arep ngene lah arep ngonolah
Bebas wae lah ora masalah jok kakean ngurusi wong lio lah
Penting tandang gae tetep obah onok seng seneng akeh sing sengit
Kui wes mesti aku tetep komit aku ra wedi
rabakal pamit gatra gatra iki tetep tak apit
Biyen cilik di wulang ngaji pasang gede dadi
reaper kemaki akeh sing meri lak
yowes mesti
Kudu ngene kudu ngono di gowo
santai wae lho
aku ngene kue ngono mbok o
ra masalah lhoh
Seko jaman citra e tekan sprene melu penek sambi
jogo parkirane kanca kancaku podo edan aku santai wae
Ora doyan rokok ora doyan ngombe ra neko neko rasane
mung kulino rasane mung koyok nglakoni sambi makaryo
Opo anane wes nganti ngelus dadane payu ra
payu ora tau gagas nganti seprene tetep tancap gas
Berkat bumi begini begini semakin ganas ki lho aku inget kenyataan
Kudu ngene kudu ngono di gowo santai wae lho
Aku ngene kue ngono mbok o ora masalah bro
Di lahir kita si anak rocker jare bapak hiphop musik
keblinger nanging atiku ra tau geter iku nge rap saksoyo banter
Soko jahanam nganti jhf crew biyen bujang saiki anak ku
telu musik wes dadi dalan uripku isoku momong yo nganggo lagu
Isuk isuk meteti manuk di sambi ngopi karo
cakruk wayah wengi ngulik suntuk gawe musik nganti isuk
Kudu ngene kudu ngono digowo santai wae lho
Aku ngene kue ngono mbok o ora masalah bro
Mbien sekolah ratoto ra butuh sopo sopo ra ndue opo opo sangune
mung raga pancen kudu jilbah sugih mowo beo niat ingsun wani rekoso
Bantaran kali (Pasir) code pinggir kali
(code) neng kono kui (yoi) sido tak wiwiti
Pas jaman semono mimpi wae wedi ora nyongko iso tekan luar negeri ora
abang ora ireng kabeh uwes tak lakoni
nabrak nabrak nganti mripatku ilang siji
Musik Iki seng nuntun aku tekan
saiki ra bakal ganti ganti tekaning mati
Kudu ngene kudu ngono digowo santai wae lho
Aku ngene kue ngono ora masalah bro
Kudu ngene kudu ngono digowo santai wae lho
Aku ngene kue ngono ora masalah bro
Kudu ngene kudu ngono digowo santai wae lho
Aku ngene kue ngono ora masalah bro
Kudu ngene kudu ngono digowo santai wae lho
Aku ngene kue ngono ora masalah bro


JOGJA HIP HOP FOUNDATION

Jogja Hip Hop Foundation selanjutnya disingkat JHF merupakan kumpulan para rapper jogja yang membentuk suatu komunitas hiphop. Terbentuk pada tahun 2003. JHF sendiri di bentuk oleh Mohammad Marzuki a.k.a Kill The DJ. Pada tahun 2009 Mohammad Marzuki sang Co.Founder ekspansi musik JHF hingga ke Singapura. Setidaknya ada 4 orang yang melatarbelakangi pembentukan komunitas hip hop Jogja ini, sebut saja diantara mereka Jahanam (Heri Wiyoso a.k.a M2MX dan Balance Perdana Putra a. ... Read More