thelyricsearch.com LYRIC

CIDRO
Lilin Herlina


Durung nganti garing
Catu sing ning atiku
Tega-tegane sliramu
Nambahi lara batinku
Aku ora percaya
Nanging kabeh iki nyata
Cetha ning ngarepe mata
Yen sliramu kuwi cidro
Panas panase srengenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging sik panas rasaning ati
Nyawang kedadeyan iki
Lunga awakku sing kudu lunga
Timbang batinku kelara-lara
Ra bakal awakku iki
Bali nemoni sliramu
Lila awakku iki wis lila
Senajan lara neng jero dada
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu
Aku ora percaya
Nanging kabeh iki nyata
Cetha ning ngarepe mata
Yen sliramu kuwi cidro
Panas panase srengenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging sik panas rasaning ati
Nyawang kedadeyan iki
Lunga awakku sing kudu lunga
Timbang batinku kelara-lara
Ra bakal awakku iki
Bali nemoni sliramu
Lila awakku iki wis lila
Senajan lara neng jero dada
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu


LILIN HERLINA