thelyricsearch.com LYRIC

OJO NGUBER WELASE
Mahesa


Sing usah riko katik, ngaling ngaling maning
Alasan ngalor ngidul mung digawe gawe.
Isun weruh dewek riko suloyo,
Isun weruh dewek dung riko magih demen larene.

Sing usah riko katik, ngaling ngaling maning
Alasan ngalor ngidul mung digawe gawe.
Isun weruh dewek riko suloyo,
Isun weruh dewek dung riko magih demen larene.

Dinggo paran riko nguber demene,
Wong welas isun ngelebihi welase.
Dinggo paran riko nguber demene,
Wong welas isun ngelebihi teko ring welase.

Sing usah riko katik, ngaling ngaling maning
Alasan ngalor ngidul mung digawe gawe.
Isun weruh dewek riko suloyo,
Isun weruh dewek dung riko magih demen larene.

Dinggo paran riko nguber demene,
Wong welas isun ngelebihi welase.
Dinggo paran riko nguber demene,
Wong welas isun ngelebihi teko ring welase.

Sing usah riko katik, ngaling ngaling maning
Alasan ngalor ngidul mung digawe gawe.
Isun weruh dewek riko suloyo,
Isun weruh dewek dung riko magih demen larene.

Dinggo paran riko nguber demene,
Wong welas isun ngelebihi welase.
Dinggo paran riko nguber demene,
Wong welas isun ngelebihi teko ring welase.

Dinggo paran riko nguber demene,
Wong welas isun ngelebihi welase.
Dinggo paran riko nguber demene,
Wong welas i


MAHESA