thelyricsearch.com LYRIC

KONCO TANI
Manthous


Ee' Ibo senenge
Konco tani yen nyawang tandurane
nyambut gawe
awak sayah seneng atine

Reff:
Parine lemu-lemu
polowijo lan uga sak wernane
katon subur, kabeh tuwuh
kang sarwo kinandur

Panyuwunku tinebehno saking sambikolo
sih ing gusti mugi-mugi lestari widodo

sayuk rukun rame-rame
gotong-royong kang dadi semboyane
konco tani saka guru tumerap negarane


MANTHOUS

manthous is an indonesian traditional singer and song writer, particularly contemporary javanesse songs called campursari. ... Read More