thelyricsearch.com LYRIC

OJO GAWE-GAWE
Manthous


Bolak-Balik dikandani
bolak-balik wis diaturi
Mas.. kok ora digape
Jare ngono, kok malah ngene
Jare ngene, lha kok malah ngono
Mas.. priye karepe?

Aku ngulon, sampeyan ngetan
Duwe bojo koyo jethungan
Mas.. ora karuan

Mbiyen piye saiki piye
Sampeyan wis ngerti dewe
Mas.. ojo gawe-gawe

Reff:
Saben bengi ditinggal lunga
Saben bengi ditinggal lunga
Aduh dek.. aku dewe'an
Tuku wijen dipangan semut
Turu ijen nggo pakan lemut
Adu dek.. sopo-sopo sing tahan

Bola-Bali wis dikandani
bola-bali jare wis ngerti
Aduh mas.. jarene ngerti
Cianjur di Sukabumi
Terlanjur jadi penyanyi
Aduh mas.. gimana lagi

Ayo-ayo bebarengan
lan ora perlu sujanan
Mas.. opo gunane
Sing penting podo ngertine
ngelingi kuwajibane
Sing tentrem rumah tanggane


MANTHOUS

manthous is an indonesian traditional singer and song writer, particularly contemporary javanesse songs called campursari. ... Read More