thelyricsearch.com LYRIC

SIMPANG LIMA
Manthous


Njanur gunung dik
malam minggu kok ngalamun
(malam minggu kok ngalamun)
biasane sore-sore wis diapeli

mangan timun' (mun)
mangan timun jo dicampur sabun (wakakakak')
timbang nglamun luwih becik angelipur ati

malem minggu dik
malem minggu yo' mlaku mlaku
(malem minggu mlaku-mlaku)
melu aku'
melu aku neng simpang lima

rame-rame'
rame rame karo kancane (karo kancane)
indahe kutho semarang wayah-wayah sore

(diukir-ukir kayune jeporo, ayo ro)
ojo dipikir ning ati dadi leloro
(sego pecel, sate kerang neng simpang lima, ayo ma)
tiwas mangkel kebacut ditinggal-tinggal lungo


MANTHOUS

manthous is an indonesian traditional singer and song writer, particularly contemporary javanesse songs called campursari. ... Read More