thelyricsearch.com LYRIC

OPLOSAN
NDX A.K.A


ugo sawanen kae kancamu
akeh sing Podo gelem pangan
uga akeh sing kelesetan
ditumpakke ambulan
tutupen botolmu
tutupen oplosanmu
emanen nyawamu Ojo mbok teros teroske
mergane ora gunane
tutupen botolmu tutupen oplosanmu emanen nyawamu Ojo mbok teros teroske mergane ora Ono gunane
jelas wae pakmu nesu nek kuene tuku ciu pendakian Dino tuku ciu Ning utek marai ngelu marai urep semrawut nek endas kok senantiasa senut
jare ciu Iki yahut bikin otak kang kabut
m


NDX A.K.A