thelyricsearch.com LYRIC

REMUKAN ATI
NDX A.K.A


Dek rungokno jerit tangise ati iki
greges rakaruan jebul sliramu mblenjani
dek rasakno loro atiku kepati-pati
yen kelingan janji tresnomu tekane mati

Kowe teko gowo tresno
kowe lungo ninggal loro
tresnomu tak labuh neng segoro

Roso sayangku uwes mati
ajur dadi remukan ati
ati ora bakal ngemis welase tresno

Aku iso gawe kowe loro
loro neng jarem ning jero dodo
mergo ati wes ilang roso
luweh becik aku lungo

Paribasan rogoku tak rewangi ngemboro
jebul lamis tresnomu raiso di percoyo
pancen bener mbiyen tresnomu sing tak jogo
tatuning loro seksi ati kuciwo

Kowe teko gowo tresno
kowe lungo ninggal loro
tresnomu tak labu neng segoro

Roso sayangku uwes mati
ajur dadi remukan ati
ati ora bakal ngemis welase tresno

Aku iso gawe kowe loro
loro neng jarem ning jero dodo
mergo ati wes ilang roso
luweh becik aku lungo

Mas kang mas sapurane yen aku ninggalke
tresno suci sliramu amargo kahanane
mas kang mas lorone atimu tak rungokke
nanging wong tuo ku ora ngijinke

Kowe teko gowo tresno
kowe lungo ninggal loro
tresnomu tak labuh neng segoro

Roso sayangku uwes mati
ajur dadi remukan ati
ati ora bakal ngemis welase tresno

Aku iso gawe kowe loro
loro neng jarem ning jero dodo
mergo ati wes ilang roso
luweh becik aku lungo


NDX A.K.A