thelyricsearch.com LYRIC

AKU RA NIKUNG
Nella Kharisma


Bojomu kui tek lan
Ro aku kok geleman
Yo sorry wae Bukan maksudku nikungan

Aku milih kekancan dari pada wedokan
Nyatane bojomu Kimcil gondolan

Iki crito anyar
Sek gawe utek edan Antara aku koe
Lan bojomu sek geleman
Kamunya salah paham
Dan anggap ku nikungan
Tapi e tunggu dulu
Aku bukan cowok murahan
Sumpah aku ra nikung
Dadine rasah bingung
Kancanku ketulung Ra model sampek menthung
Aku mek ora ngerti Saiki tok sengiti
Kudhune koe ngerti
Bojomu sek nggapleki

Bojomu kui tek lan
Ro aku kok geleman
Yo sorry wae Bukan maksudku nikungan

Aku milih kekancan dari pada wedokan
Kenyataane bojomu Kimcil gondolan

Diriku ini bukan Pembalap MOTO GP yang pengen menang
Kudu nikung kanan nikung kiri
Akeh kimcil nyerak.i Akiu bingung milihi
Nganti cenat cenut Aku Pusing pala berbi
Wajar pacarmu suka
Dan dia terpesona
Wajahku imut kayak artis Ganteng ganteng serigala
Mulo lek golek pacar
Ojo sing pendusta Lihat teman pacar ganteng
Dia langsung mendua

Bojomu kui tek lan
Ro aku kok geleman
Yo sorry wae Bukan maksudku nikungan

Aku milih kekancan dari pada wedokan
Nyatane bojomu Kimcil gondolan

Saiki ketemu konco
Omonnganmu kor sambat
Nek aku duwe niat Bojomu wes tak embat
Nek koe iseh mangkel Kuwi wis dadi hakmu
Aku koncomu kenthel
Kok tok anggep musuhmu
Aku trimo ngalah
ketimbang kabeh bubrah
Bojomu nyerak aku wes ngobrol bubrah tiku salah
Aku milih kekancan timbang nggo wedokkan
Tapi kenyataane
Bojomu kimcil gondolan

Bayak kimcil Mendekati aku
Lalu untuk apa Ku tikung pacarmu
Jangan jangan jangan Kau curiga padaku
Karena pacarmu Bukanlah tipeku

Bojomu kui tek lan
Ro aku kok geleman
Yo sorry wae Bukan maksudku nikungan

Aku milih kekancan dari pada wedokan
Nyatane bojomu Kimcil gondolan

Bojomu kui tek lan
Yo sorry wae bukan maksudkunikungan

Aku mileh kekancan
Daripada wedokkan
Nyatane bojomu KIMCIL GONDOLAN


NELLA KHARISMA