thelyricsearch.com LYRIC

BALUNGAN KERE
Nella Kharisma


Biyen aku tau kelangan
Nganti saiki iseh kelingan
Kowe sing tak anti anti
Bebyaran tekan neng pati
Jebule mblenjani janji
Kabeh iki mergo kahanan
Demi iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo isuk sore nangging
Kowe sambat wae jaremu
Balungan kere...

Opo pancen wes nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnoku mbok sepeleke
Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipan gusti
Senadyan atiku wes bubrah


NELLA KHARISMA