thelyricsearch.com LYRIC

KANGEN DADI TATU
Nella Kharisma


Tak enteni tekanmu
Ono ning ngarep motoku
Nganti ora iso turu
Amergo kangen sliramu

Opo kowe isih eling
Mbiyen dewe ono hati
Tiwas wes setyo ngenteni
Jebule kowe wes rabi

Wes suwe aku ngenteni kowe
Nanging opo sing tak entukke, kowe milih liyane
Ora awan ora bengi aku mikirke kowe
Senadyan ning njero atimu wes ono tresno liyane

Roso kangen iki malah dadi tatu
Mergo kowe sing tak tresno malah ninggal aku
Tiwas wes ngenteni, mengharap kowe bali
Malah krungu kabar jebule kowe wes rabi

Remuk atiku, loro batinku
Nganti aku ora kuat ngadepi uripku
Separuh nyowoku ono ning awakmu
Urip wegah arep mati pun aku tak mau

Wes suwe aku ngenteni kowe
Nanging opo sing tak entukke, kowe milih liyane
Ora awan ora bengi aku mikirke kowe
Senadyan ning njero atimu wes ono tresno liyane

Wes suwe aku ngenteni kowe
Nanging opo sing tak entukke, kowe milih liyane
Ora awan ora bengi aku mikirke kowe
Senadyan ning njero atimu wes ono tresno liyane


NELLA KHARISMA