thelyricsearch.com LYRIC

KEBACUT KANGEN
Nella Kharisma


Senadyan aku rung sue kenal sliramu
sing tak rasake tansah kelingan esemu
raino lan bengi angel merem mripatku
ra biso turu mergo kebacut kangenku

yen tak sawang sliramu jan sedep esemu
tentrem atiku tansah pengen neng cedekmu
yen tak sawang sliramu jan sedep esemu
leleh atiku ra kedep nyawang esemu

senadyan aku rung sue kenal sliramu
sing tak rasake tansah kelingan esemu
raino lan bengi angel merem mripatku
ra biso turu mergo kebacut kangenku

yen tak sawang sliramu jan sedep esemu
tentrem atiku tansah pengen ning cedakmu
yen tak sawang sliramu jan sedep esemu
leleh atiku ra kedep nyawang esemu

NELLA KHARISMA