thelyricsearch.com LYRIC

KEJU
Nella Kharisma


mas opo ogak enggal bali
bojomu wes keju ngenteni
ojo gawe bingunge ati
mulih kerjo mampir neng endi
ora koyo biasane telat ra telpon bojomu
kawathir karo sliramu
aku ogak cemburu karo pacar-pacarmu opo meneh cemburu karo sundelmu
aku gak takut jika kehilanganmu
tapi njaluk tulung ojo mbok gade mobilku
koe mbojo aku jan blas ora nggowo bondo
kerjoanmu kui diwehi morotuwo
ngono wae gayamu koyo wes dadi rojo
wes ndue bojo seneng wong liyo
kangmas yo mbok ojo ngenyek
nadyan irungku rodok pesek
aku ora golek golek sliramu dewe sing rodok ngethek
senadyan rupamu bagus
pangucapmu ugo alus nanging koe sering ngapus
pinter gawe akal bulus
sekolah yo ora lulus
kerjoane ora becus
ketok pupu rodok mulus cengar-cengir koyo wedus
aku ogak cemburu karo pacar-pacarmu opo meneh cemburu karo sundelmu
aku gak takut jika kehilanganmu
tapi njaluk tulung ojo mbok gade mobilku
koe mbojo aku jan blas ora nggowo bondo
kerjoanmu kui diwehi morotuwo
ngono wae gayamu koyo wes dadi rojo
wes ndue bojo seneng wong liyo
kangmas yo mbok ojo ngenyek
nadyan irungku rodok pesek
aku ora golek golek sliramu dewe sing rodok ngethek
senadyan rupamu bagus
pangucapmu ugo alus nanging koe sering ngapus
pinter gawe akal bulus
sekolah yo ora lulus
kerjoane ora becus
ketok pupu rodok mulus cengar-cengir koyo wedus
kangmas yo mbok ojo ngenyek
nadyan irungku rodok pesek
aku ora golek golek sliramu dewe sing rodok ngethek
senadyan rupamu bagus
pangucapmu ugo alus nanging koe sering ngapus
pinter gawe akal bulus
sekolah yo ora lulus
kerjoane ora becus
ketok pupu rodok mulus cengar-cengir koyo wedus


NELLA KHARISMA