thelyricsearch.com LYRIC

KELAYUNG LAYUNG
Nella Kharisma


Ono tangis kelayung-layung
Tangise wong kang wedi mati
Gedhongono kuncenono
Yen wis mati mongso urungo

Ditumpakne kereto jowo
Rodone rodo menungso
Ditutupi ambyang-ambyang
Disirami banyune kembang

Ono tangis kelayung-layung
Tangise wong kang wedi mati
Gedhongono kuncenono
Yen wis mati mongso urungo

Ditumpakne kereto jowo
Rodone rodo menungso
Ditutupi ambyang-ambyang
Disirami banyune kembang

Duh, Gusti Allah
Kulo nyuwun pangapuro
Ning sayange wis ora guno

Ditumpakne kereto jowo
Rodone rodo menungso
Ditutupi ambyang-ambyang
Disirami banyune kembang

Duh, Gusti Allah
Kulo nyuwun pangapuro
Ning sayange wis ora guno

Ditumpakne kereto jowo
Rodone rodo menungso
Ditutupi ambyang-ambyang
Disirami banyune kembang

Duh, Gusti Allah
Kulo nyuwun pangapuro
Ning sayange wis ora guno


NELLA KHARISMA