thelyricsearch.com LYRIC

KESANDUNG MASA LALU
Nella Kharisma


Wes lilakno aku kangmas
Wes cukup lalekno
Tresno iki ora bakal iso tak baleni kanti siji
Aku kesandung masalalu
Ceritane aku lan sliramu
Nang Parangtritis iki
Koe mblenjani janji
Opo ora eling
Mbiyen koe karo aku
Ngukir tresno sak gedhene Langit Biru
Separo rogo ikimung kanggo awakmu
Cerito iki bakal tak kenang nang masalalu

Parangtritis tinggal janji
Sing dadi seksine tresnona
Lalikone tok ucapke
Sumpah janji tekan mati
Siji-sijine mung riko mboten enten sing liyane
Roso loro ati iki
Cukup tak rasakke dewe
Ngenes batinku loro atiku
Mesakno aku mesakno aku
Aku kesandung masalalu
Ceritane aku lan sliramu
Nang Parangtritis ikikoe mblenjani janji
Opo ora eling mbiyen koe karo aku
Ngukir tresnosak gedhene Langit Biru
Separo rogo iki
Mung kanggo awakmu
Cerito iki bakal tak kenang nang masalalu

Mantep mlayu kesandung watu
Kok yo tego ninggal aku
Kowe gandeng priyo brewu
Cukup mesem emot nesu
Rumangsamu aku kuat
Nahan luka paling beratati muntap pengen ndupak bojomu tak gawe wafat
Kembalilah sayangku ingin duduk di pelaminanaku dan kamu menjadi kita
Jangan sampai ada orang ketiga
Aku kesandung masalalu
Ceritane aku lan sliramu
Nang Parangtritis iki
Koe mblenjani janji

Masalalu kita begitu sangat indahnya
Kita ucap janji suci sehidup semati
Tapi maafkanlah sayangku akhiri cerita kita
Kenanglah aku di hatimu
Selamanya jadi masalalu
Opo ora eling
Mbiyen koe karo aku
Ngukir tresno sagedene Gunung lawu
Separo rogo iki
Mung kanggo awakmu
Cerito iki bakal tak kenangnang masalalu
Yen pancen dalaneaku kudu piye
Tanpo loro roso tresno
Tak ikhlaske Insya Allah lilo


NELLA KHARISMA