thelyricsearch.com LYRIC

KOWE LAN KENANGAN
Nella Kharisma


Ra biso lali
Mung tansah kelingan
Karo koe sing tak tresno ninggalke kenangan
Kabeh dadi impenku
Koyo biyen bareng mlaku
Nyambung katresnan iki mungkin kowe wes rha sudi
Terusna lakumu dongaku kanggo awakmu
Mugo kowe enggal nemokke dalanmu
Ngopo biyen kowe teko
Yen akhire arep lunga
Ngareppe balesan tresno
Nanging mung mbok sio sio
Pancen lantip pikiranmu
Pancen luwes omonganmu
Nanging ngopo kabeh kui mung tok nggo nglarani aku


NELLA KHARISMA