thelyricsearch.com LYRIC

LILO
Nella Kharisma


Wes tak tompo layang undanganmu
Ora keroso dumeh tresno sing krungu
Layang biru sampul fotomu
Gawe kaget sak jroning atiku

Kowe cah bagus seng tak tresnani
Ora nyono gawe cuwo ati iki
Senadyan sedelo kowe ning ati
Tresnoku mung nyawang ra bisa nyanding

Ora guno kowe tak tangisi
Kabeh mau wes ginaris pesti
Sepiro gedhene tresnaku
Pancen kowe dudu jodohku

Tak tekani layang undanganmu
Nganti kuat lan tabah atiku
Dungoku mugio rahayu
Nggonmu bebrayan nganti anak putu

Cah bagus wes tak lilakno
Kabeh iki bakal tak tompo
Selamat tinggal sayang

Sak iki aku kudu biso nerimo
Kowe ninggalno aku demi wong liyo
Sak lorone atiku bakal tak tompo
Demi kowe cah bagus aku lilo
Tresnoku ra ono liyane
Sayangku yo mung kowe
Sak jembare samudro isih jembar atiku
Tak ikhlasne sliramu sing pancen dudu jodohku

Mengapa setelah sekian lama kita harus berpisah?
Apakah cinta kita memang ada yang salah?
Demi cinta yang lain aku harus mengalah
Tak bisakah kau mengerti perasaanku oh sayang
Maafkan aku, mungkin ku tak pantas ada di hatimu
Dan ku doakan agar kau bahagia, melihatmu bahagia
Cukup membuatku tenang walau tak bersamaku

Ora guno kowe tak tangisi
Kabeh mau wis ginaris pesti
Sepiro gedhene tresnoku
Pancen kowe dudu jodohku

Tak tekani layang undanganmu
Nganti kuat lan tabah atiku
Dungoku mugio rahayu
Nggonmu bebrayan nganti anak putu

Wes tak tompo layang undanganmu
Ora keroso dumeh tresno sing krungu
Layang biru sampul fotomu
Gawe kaget sak jroning atiku

Kowe cah bagus seng tak tresnani
Ora nyono gawe cuwo ati iki
Senadyan sedelo kowe neng ati
Tresnoku mung nyawang ra bisa nyanding


NELLA KHARISMA