thelyricsearch.com LYRIC

MARAI CEMBURU
Nella Kharisma


Gumon lingguh jejer kowe
Tak gagas tanganmu sibuk dolanan hape
Mbok yo rodo ngelirik aku
Opo ra ngerti yen aku kangen sliramu

Wingi kowe uwis janji
Kebiasaanmu ra bakal kok baleni
Ngaplah olehku ngandani
Opo ra kesel ben wektu ngobahno driji

Pengen banting hapemu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
Sayang nggagaso aku
Album indexliriklagu.info
Pengen banting hapemu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
Sayang nggagaso aku

Wingi kowe uwis janji
Kebiasaanmu ra bakal kok baleni
Ngaplah olehku ngandani
Ora kesel ben wektu ngobahne driji

Pengen banting hapemu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
Sayang nggagaso aku

Pengen banting hapemu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
Sayang nggagaso aku

Wingi kowe uwis janji
Kebiasaanmu ra bakal kok baleni
Ngaplah olehku ngandani
Ora kesel ben wektu ngobahne driji

Pengen banting hapemu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
Sayang nggagaso aku

Pengen banting hapemu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
Sayang nggagaso aku

Pengen banting hapemu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
Sayang nggagaso aku

Pengen banting hapemu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
Sayang nggagaso aku


NELLA KHARISMA