thelyricsearch.com LYRIC

MATI ROSO
NELLA KHARISMA


Mati rosoku nyang sliramu
Kaku ra koyo mbiyene
Ketutup mendung noring sukmoMetengi tresno iki
Mungguh wae keno tak jaluk
Ra kepengen weruh kowe
Getun sak'iki kari getun
Nyang opo oragusek aran sliramu
Mbiyen waktu pertama aku kenal karo kowe
Nyawang sikapmu sopan kalem koyo koyone
Iso sesandingan orep bebarengan selawase
Iye iye iye iye iye
Tapi sak'iki kowe wani mblenjani janji
Sikapmu berubah koyo macan di gugahi
Gawe wedi gawe mati roso noring ati
Jengkel ati iki cuwil ati iki
Rontok ajur leleran
Roso loro iki kowe sing nyatoni
Soyo ke-roso perih
Ra ngiro aku
Tegone kowe
Ngiris ngiris ati
Mati rosoku nyang sliramu
Kaku ra koyo mbiyene
Ketutupmendung noring sukmo
Metengi tresno iki
Mungguh wae keno tak jaluk
Ra kepingin weruh kowe
Getu sa'iki kari getun
Nyang opo ora nggusek aran sliramu
Mbiyen waktu pertama aku kenal karo kowe
Sikapmu sopan sopan kalem koyo koyone
Iso sesandingan urep bebarengan selawase
Iye iye iye iye iye
Tapi sa'iki kowe wani mblenjani janji
Sikapmu berubah koyo macan di gugahi
Gawe wedi gawemati roso noring ati
Jengkel ati iki
Cuwil ati iki
Rontok ajur leleran
Roso loro iki kowe seng nyatoni
Soyo keroso perih
Rangiro aku tegone kowe
Ngiris ngiris ati
Ra ngiro aku tegone kowe
Ngiris ngiris ati

NELLA KHARISMA