thelyricsearch.com LYRIC

MUNDUR ALON-ALON
Nella Kharisma


Aku ngalah
Dudu mergo aku wes ra sayang
Aku mundur
Dudu mergo tresnoku wes ilang
Nanging aku iki ngerteni
Yen dirimu lebih sayang arek kae

Aku mundur alon - alon
Mergo sadar aku sopo
Mung di goleki pas atimu perih
Aku mundur alon - alon
Mergo sadar aku sopo
Mung di butuhno pas atimu loro

(Music)

Aku ngalah
Dudu mergo aku wes ra sayang
Aku mundur
Dudu mergo tresnoku wes ilang
Nanging aku iki ngerteni
Yen dirimu lebih sayang arek kae

Aku mundur alon - alon
Mergo sadar aku sopo
Mung di goleki pas atimu perih
Aku mundur alon - alon
Mergo sadar aku sopo
Mung di butuhno pas atimu loro

Aku mundur alon - alon
Mergo sadar aku sopo
Mung di goleki pas atimu perih
Aku mundur alon - alon
Mergo sadar aku sopo
Mung di butuhno pas atimu loro


NELLA KHARISMA