thelyricsearch.com LYRIC

PENAK KONCO
Nella Kharisma


Bedo Ranemu Dalane
Karo Koe Aku Raono Bahagiane
Timbang Gelo, Mung Disio-Sio
Rasah Digawe Dowo Crito Iki
Tresno Rabakal Iso Nyawiji

Abot Kesel Sing Ngrasakke
Karo Koe Anane Ming Rame Wae
Soyo Ajur Polahmu Soyo Ngawur
Mikir Awakmu Dewe, Karepmu Dewe
Tanpa Kelingan Janji Awale

Pancen Iki Dudu Jodone
Rasah Di Peksakke
Kabeh Iki Wes Ono Dalane
Percoyo Wae Gusti Mboten Nate Sare

Kowe Ratau Ngerteni
Roso Iki Kepati-Pati
Tibo Butuh Kowe Ngoleki
Aku Pie Kowe Ra Peduli

Ra Perlu Ngomogke Tresno
Yen Kui Mung Ngawe Loro
Ra Perlu Dolanan Roso
Awak Dewe Penak Konco

Pancen Iki Dudu Jodone
Rasah Di Peksakke
Kabeh Iki Wes Ono Dalane
Percoyo Wae Gusti Mboten Nate Sare

Kowe Ratau Ngerteni
Roso Iki Kepati-Pati
Tibo Butuh Kowe Ngoleki
Aku Pie Kowe Ra Peduli

Ra Perlu Ngomogke Tresno
Yen Kui Mung Ngawe Loro
Ra Perlu Dolanan Roso
Awak Dewe Penak Konco

Hooooo...
Awak Dewe Penak Konco

Pancen Iki Dudu Jodone
Rasah Di Peksakke


NELLA KHARISMA