thelyricsearch.com LYRIC

SAYANG 9
Nella Kharisma


Semilir angin kang dadi saksi
Naliko suwe ku ngenteni
Ademe wengi sing tak rasake
Tambah gawe kangene ati

Geni gowoen roso tresnoku
Kanggo slirane sing tak sayang
Udan tolong gowoen banyu moto iki
Roso kangen kepati-pati

Wes suwe seng tak rasakne
Aku seh tetep eling wae
Tak sadari ugo tak rumangsane
Opo neng kono kowe wes nduwe ganti?

Saiki piye kabarmu?
Opo seh eling aku
Yen wes mulyo uripmu
Dungaku seneng atimu

Geni gowoen roso tresnoku
Kanggo slirane sing tak sayang
Udan tolong gowoen banyu moto iki
Roso kangen kepati-pati

Wes suwe seng tak rasakne
Aku seh tetep eling wae
Tak sadari ugo tak rumangsane
Opo neng kono kowe wes nduwe ganti?

Wes suwe seng tak rasakne
Aku seh tetep eling wae
Sayang rungokno jerite ati iki
Menangis sedih mengharap kau kembali
Menangis sedih mengharap kau kembali

NELLA KHARISMA