thelyricsearch.com LYRIC

STASIUN TUGU
Nella Kharisma


aku ra biso nahan tangis
pas kowe meh lungo ninggalke awakku
stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan
aku ra gelem kelangan... kowe...
aku ra biso nahan tangis
pas kowe meh lungo ninggalke awakku
stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan
aku ra gelem kelangan... kowe...

remuk atiku mergo sliramu cah bagus
kowe lungo saklawase ningglake aku
stasiun tugu sing dadi saksi bisu
perpisahan kowe lan aku
nganti eluh iki netes neng pipi
sak tenane atiku ra ngapusi
roso tresno marang sliramu
sak lawase ono ning atiku.
padang sinar rembulan gawe aku kelingan
pas awake dewe isih mlaku bebarengan
nanging kabeh iki amung tinggal kenangan
kowe tego medot tresnoku tanpo sebab alasan
stasiun tugu sing tau dadi saksi
tresno suciko jebul wis tok blenjani
ceto nengarep moto kowe nggandeng wong liyo
ngremoki ati nggawe mlebes mili ing ati
opo pancen iki dalan sik kudu tak lakoni
aku ra biso nahan tangis
pas kowe meh lungo ninggalke awakku
stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan
aku ra gelem kelangan... kowe...

dibis stasiun tugu awale dewe ketemu
luluh atiku amergo esemmu pada
padang jinggrang sinar rembulan
kenanganku neng pasar kembang
ngelingake kowe cah bagus
sik tak sayang sak jroning atiku

Dji Ro Lu aku kelingan sliramu ra tau leren
aleku kangen mergo kowe marake aku pengen ketemu
ning saiki aku ra reti kowe nengendi
opo isih dewe opo malah wis karo lanangan liyane
aku tak pernah lelah mencintamu oh sayang
sekalipun dirimu tlah mengkhianatiku
karena cinta kepadamu takkan terbatas waktu
dan biarkan semua menjadi cerita indah kita berdua
yang akan slalu kukenang sampai akhir hidupku.

aku ra biso nahan tangis
pas kowe meh lungo ninggalke awakku
stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan
aku ra gelem kelangan... kowe...

NELLA KHARISMA