thelyricsearch.com LYRIC

SUN AKONI
Nella Kharisma


Hang isun engeti
Waktu magih demenan
susah seneng disonggo bebarengan
Hang isun karepi
yo mung sesandingan
Saikine mung kari angenan
Lilo ati sun sing lilo
Nompo roso hang kari loro
Jujur sun akoni ati nisun sing lilo
Jujur sun akoni
Welas iki yo mung kanggo riko...
Keliwat angen hang nyikso
noring dodo... lorone loro
Hang isun engeti
Waktu magih demenan
Susah seneng disonggo bebarengan
Hang isun karepi
Yo mung sesandingan
Saikine mung kari angenan
Lilo ati sun sing lilo
Noompo roso hang kari loro
Jujur sun akoni ati nisun sung lilo
Jujur sun akoni
Welas iki yo mung kanggo riko...
Keliwat angen hang nyikso
noring dodo... lorone loro
jujur sun akoni ati nisun sing lilo
jujur sun akoni
welas iki yo mung kanggo riko...
keliwat angen hang nyikso
noring dodo... lorone loro
jujur sun akoni ati nisun sing lilo
jujur sun akoni
welas iki yo mung kanggo riko...
keliwat angen hang nyikso
noring dodo... lorone loro
lorone loro


NELLA KHARISMA