thelyricsearch.com LYRIC

TANGIS KELAYUNG LAYUNG
Nella Kharisma


Ono tangis kelayung-layung
Tangise wong kang wedi mati
Gedongono kuncenono
Yen wis mati mongso wurungo

Ditumpakne kreto jowo
Rodone rodo manungsu
Ditutupi anjang-anjang
Disirami banyune kembang

Ono tangis kelayung-layung
Tangise wong kang wedi mati
Gedongono kuncenono
Yen wis mati mongso wurungo

Ditumpakne kreto jowo
Rodone rodo manungsu
Ditutupi anjang-anjang
Disirami banyune kembang

Duh Gusti Allah kulo nyuwun pangapuro
Ning sayange wis ra ono guno

Ditumpakne kreto jowo
Rodone rodo manungsu
Ditutupi anjang anjang
Disirami banyune kembang

Duh Gusti Allah kulo nyuwun pangapuro
Ning sayange wis ra ono guno

Ditumpakne kreto jowo
Rodone rodo manungsu
Ditutupi anjang anjang
Disirami banyune kembang


NELLA KHARISMA