thelyricsearch.com LYRIC

TEMBANG TRESNO
Nella Kharisma


Padange suryo nanging peteng ning mripatku
Sinare rembulan nambahi susahe atiku
Tresno sing tak jogo amung kanggo sliramu
Nanging nyatane aku mok apusi
Padange suryo nanging peteng ning mripatku
Sinare rembulan nambahi susahe atiku
Tresno sing tak jogo amung kanggo sliramu
Nanging nyatane aku mok apusi
. . .
Tembang tresno ning lambemu
Nyatane amung semu
Janji setyo marang aku
Ning nyatane nyusahke atiku
Tego tenan kowe nglarani aku
Tego tenan kowe ngapusi aku
Wes cukup sakmene crito lan laguku
Aku pamit lilakno lungoku
. . .
Padange suryo nanging peteng ning mripatku
Sinare rembulan nambahi susahe atiku
Tresno sing tak jogo amung kanggo sliramu
Nanging nyatane aku mok apusi
. . .
Tembang tresno ning lambemu
Nyatane amung semu
Janji setyo marang aku
Ning nyatane nyusahne atiku
Tego tenan kowe nglarani aku
Tego tenan kowe ngapusi aku
Wes cukup sakmene crito lan laguku
Aku pamit lilakno lungoku

NELLA KHARISMA