thelyricsearch.com LYRIC

TERMINAL GIWANGAN
NELLA KHARISMA


Rasane ora karuan, ning ati loro tenan
Cinta matiku kau anggep dolanan
Biasane jam semene wis ngabariNanging tekan sakiki hpku durung muni
Biasane jedal jedul ning ngarepku
Nanging dino dino iki
Menghilang bagai butiran debu
Aku mong koyo terminal giwangan
Mung tok nggo sambat . tok nggo istirahat
Rasane ora karuan, ning ati loro tenan
Cinta matiku kau anggep dolanan
Pengen opo tak turuti, leh ku lembur telung wengi
Udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni
Lingguh ndodok nang ngarep bar nggodok kopi
Ngenteni kabarmu mas, kok leh nganyelne ati
Banjur tak kirimi BBM, apa kabar sayang
Lagi ngopo karo sopo malah ra diwoco
Duh alah mas, anggepmu aku iki sopo
Bojomu mas, aku iki bojomu
Mengopo, jawabmu gawe aku tambah nestopo
Suwe ora jamu, ketemu pisan nggawe gelo
Aku mong koyo terminal giwangan
Mung tok nggo sambat . tok nggo istirahat
Rasane ora karuan, ning ati loro tenan
Cinta matiku kau anggep dolanan
Pengen opo tak turuti, leh ku lembur telung wengi
Udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni
Lingguh ndodok nang ngarep bar nggodok kopi
Ngenteni kabarmu mas, kok leh nganyelne ati
Banjur tak kirimi BBM, apa kabar sayang
Lagi ngopo karo sopo malah ra diwoco
Duh alah mas, anggepmu aku iki sopo
Bojomu mas, aku iki bojomu
Mengopo, jawabmu gawe aku tambah nestopo
Suwe ora jamu, ketemu pisan nggawe gelo
Aku mong koyo terminal giwangan
Mung tok nggo sambat . tok nggo istirahat
Rasane ora karuan, ning ati loro tenan
Cinta matiku kau anggep dolanan
Pengen opo tak turuti, leh ku lembur telung wengi
Udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni
Rasane ora karuan, ning ati loro tenan
Cinta matiku kau anggep dolanan
Pengen opo tak turuti, leh ku lembur telung wengi
Udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

NELLA KHARISMA