thelyricsearch.com LYRIC

DEMI KOWE
Pendhoza


Dik aku bali, arep nepati janji
Tak jaluk kowe ra ngapusi
Lungaku wingi amung golek rejeki
Tak bukteke kowe ojo mbedo ati
Wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
Demi kowe ben supaya tetep mulya
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku
Aku lunga ra ngilang, nanging mergo kahanan
Aku ora ngapusi, bakal tak perjuangkan
Mikir masa depan karo golek modal
Dinggo sesuk rabi, duduk di pelaminan
Mugo Gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
Bakal urip bebrayan, ojo wedi kelangan
Aku ning sandingmu, ngancani uripmu
Mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku
Wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe
Aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
Demi kowe ben supaya tetep mulya
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku

Mergo tresno aku biso
Adoh paran njogo roso
Godaan teko
Nangging aku ora ngiwa
Saiki wis urip bareng
Susah senang dilakoni
Ono kowe aku wani
Ngadepi urip iki

Matur suwun wis gelem nompo aku
Sampun percoyo karo janji janjiku
Bakal tak jaga tekaning patiku
Kanggoku awakmu kui harga diriku
Wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe
Aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
Demi kowe ben supaya tetep mulya
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku
Aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
Demi kowe ben supaya tetep mulya
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku


PENDHOZA