thelyricsearch.com LYRIC

KIMCIL HOKYA HOKYA
Pendhoza


Mendes sifatmu

Kimcil kuwi celukanmu
Meng modal rupo ayu,
Karo lambemu sek lunyuNek golek lanangan,
Milih ninja opo fu
Yen ora keturutan
Yo mesti wae didupak ndasmu
ASU.

Ra tau ono kabare
Wis ora jelas rupane
Jare ora bakal lali
Jebul nyatane yo endi
Koe ra tau ngabari
Seprono tekan saiki

Dienteni ora kroso
Disms ora cetho
Jane koe ki menungso
Opo pancen setan tuo

Rupa ayu ati ngglatak
Omonganmu cen kepenak
Lambe koyo pegal becak
Ngomong ngene jebul mayak
Wes dasare nek sifatmu
Kuwi sek marai mangkel

Ndeloke lanangan seng sugih
Awakmu langsung gatel
Opo meneh seng nggo ninja
Nek ra kuwi sing nggo fu
Wes marai awak ngelu
Dadi mremen loro untu

Aku wis reti aslimu
Jebule pabu palsu
Dimodali ninja fu
Koe wes iso dijak kenthu

Nang omah macak krudungan
Nang njobo koyo bajingan
Walah cil.(kim.) asu tenan

Mendes sifatmu,
Kimcil kuwi celukanmu
Meng modal rupo ayu,
Karo lambemu sek lunyu
Nek golek lanangan,
Milih ninja opo fu

Yen ora keturutan
Yo mesti wae didupak ndasmu
ASU.

Golek sensasi nang facebook
Jare okeh bribikane
Padahal kui meng tai
Dan juga tidak terpuji

Diumumke liwat dinding
Padahal itu gak penting
Dikirane gua ngefek
Sorry aja gua cuek
Klo gua emang cerdik
Cari muka biar eksis
Mestinya elu eh ngaca
Dirimu itu siapa
Tampang cuma cari muka
Tapi hati lu buaya
Ini mulut – mulut gua
Biar jelek tapi kece

Mendes sifatmu,
Kimcil kuwi celukanmu
Meng modal rupo ayu,
Karo lambemu sek lunyu
Nek golek lanangan,
Milih ninja opo fu
Yen ora keturutan
Yo mesti wae didupak ndasmu
ASU.

Mendes kui cen ayamu
Kimcil kui celukanmu
Meng paitan rupo
Karo lambemu sek lunyu
Nek dideloke rupamu
Yo pancen unyu-unyu

Mbasan wes kenal jero
Sifatmu koyo asu

Yen caramu koyo ngono
Waton jeplak langsung minggat
Ora mikirke aku sopo
Saiki ngejak suloyo
Jane nek aku yo monggo
NEk arep minggat yo karepmu
Sek penting wis tau
Ngasake barangmu itu

Mendes sifatmu,
Kimcil kuwi celukanmu
Meng modal rupo ayu,
Karo lambemu sek lunyu
Nek golek lanangan,
Milih ninja opo fu
Yen ora keturutan
Yo mesti wae didupak ndasmu
ASU.

Mendes sifatmu,
Kimcil kuwi celukanmu
Meng modal rupo ayu,
Karo lambemu sek lunyu
Nek golek lanangan,
Milih ninja opo fu
Yen ora keturutan
Yo mesti wae ditinggal mlayu

Mendes sifatmu,
Kimcil kuwi celukanmu
Meng modal rupo ayu,
Karo lambemu sek lunyu
Nek golek lanangan,
Milih ninja opo fu
Yen ora keturutan
Yo mesti wae didupak ndasmu
ASU


PENDHOZA