thelyricsearch.com LYRIC

LOSKE WAWE
Pendhoza


koe kimcil pabu
lungo ro kancaku
janjimu mung kecu
selingkung ning mburiku
ra nyongko ra ngiro
koe kok yo tego
ngerusak uripku
terus ninggal mlayu

Pas pisanan pacaran aku ro awakmu
koe janji ra bakal gawe loro atiku
jare tresno lan sayangmu
mung kanggo awakku
nanging kabeh ra kebukti
mung yo kui mau
koe saiki malah lungo ninggalke aku
lungo ro kancaku selingkuh ning mburiku
opo koe kui pancen ora nduwe ati
kabeh janji tok blenjani mung ono ng ladi

koe kimcil pabu
lungo ro kancaku
janjimu mung kecu
selingkung ning mburiku
ra nyongko ra ngiro
koe kok yo tego
ngerusak uripku
terus ninggal mlayu

aku pancen ora sugih koyo sing tok karepke
aku pancen ora handsome koyo sing mbok impike
kabeh tak persembahne opo sing tak duweni
mung kanggo awakmu sing ono ning ati

nanging aku trimo mundur
timbang loro ati
koe teko nggowo tresno
pancen lungo ninggal loro
ra tak kiro ra tak songko
jebule bosok atimu
pengarep arep ku siji
amugo terlupakan

koe kimcil pabu
lungo ro kancaku
janjimu mung kecu
selingkung ning mburiku
ra nyongko ra ngiro
koe kok yo tego
ngerusak uripku
terus ninggal mlayu

nanging aku wes kebacut tresno
marang awakmu
sayah anggonku noto roso atiku
lagu iki gegambaran opo sing tak roso
supoyo koe ngerti sepiro gedene tresno

duh koe wong lamis
sing dadi pepujane ati
bar ono ukoro
seko ati iki
anteng brebes mili
ngrasakne lelakonmu kui
dedongo marang gusti
mugo koe cepet mati

koe kimcil pabu
lungo ro kancaku
janjimu mung kecu
selingkung ning mburiku
ra nyongko ra ngiro
koe kok yo tego
ngerusak uripku
terus ninggal mlayu

pancen sifat aslimu jebule mung koyo asu
malah minggat ro koncoku sing rupane ramutu
padahal bagus aku
mungkin aku kalah awu
opo dasare geleman koyo kimcil pabu
mbok koe mikir to Yu
ora mung sak penakmu
ati iki gampang ajur koyo roti keju
yowes cukup semene aku karo awakmu
sorry sak durunge koe tak unekne pabu

koe kimcil pabu
lungo ro kancaku
janjimu mung kecu
selingkung ning mburiku
ra nyongko ra ngiro
koe kok yo tego
ngerusak uripku
terus ninggal mlayu

#koe kimcil pabu
lungo ro kancaku
janjimu mung kecu
selingkung ning mburiku
ra nyongko ra ngiro
koe kok yo tego
ngerusak uripku
terus ninggal mlayu

koe kimcil pabu
lungo ro kancaku
janjimu mung kecu
selingkung ning mburiku
ra nyongko ra ngiro
koe kok yo tego
ngerusak uripku
terus ninggal mlayu


PENDHOZA