thelyricsearch.com LYRIC

LEREN NGAMEN
Ratna Antika


Mak iki lho anakmu prawan
Kerjo ngamen ono neng dalanan
Turu bambong neng trotoar
Mangan ngenteni dermawan

Turu bambong neng trotoar
Mangan ngenteni dermawan

Mak pandongamu mandi tenan
Aku pethuk produser rekaman
Ora ngiro ora nyono
Di gandrungi wong sak dunyo

Ora ngiro ora nyono
Di gandrungi wong sak dunyo

Aku ndisek ngamen neng dalanan
Mlebu kampung metu kampung neng bis-bisan
Nanging saiki wes terkenal
Mlebu tv bintangi iklan

Aku seneng wis nduwe bondo
Aku kangen kepingen mulih neng ndeso
Bekti anak marang wong tuwo
Emakku tak boyong neng kuto

Aku wis leren ngamen
Saiki anakmu sugih-sugih-sugih-sugih-sugih
Aku wis leren ngamen
Saiki anakmu sugih-sugih-sugih-sugih-sugih


RATNA ANTIKA

Ratna Antika adalah seorang penyanyi asal Malang, Jawa Timur, Indonesia, menyanyikan lagu-lagu kebanyakan dengan warna musik dangdut (dengan variasi / aransemen ulang dari lagu-lagu dangdut, pop, campursari, lagu Banyuwangi, Madura, qasidah, dll), tampil dalam banyak live show panggung (berbagai kota di Jawa maupun luar Jawa, juga mancanegara), rekaman album video klip maupun tampil di stasiun TV.
... Read More