thelyricsearch.com LYRIC

OJO JALUK PEGAT
Ratna Antika


Pancene bener omonge Tacik
Remuk kabeh dadi Bojomu
Bendinane mbok keplaki
Mbok gepuki,mbok pisui

Sebab kakean cangkem
Dadi wong wedok
Jok cerewet dik
Karo wong lanang

Yo mesti wae
Ora mbok ingoni
Ora mbok openi
Wani rabi mas
Kudu tanggung jawab
Yen jek seneng kelon mas
Ojo moro tangan

Melarat tak belani
Mbambungo tak openi
Opo ngene dibuka

Kelonan nomer siji
Mergawe nomor pitu
Mangan watu

Nganggur taun taunan
Mangan gak melok adang
Cek nggantenge raimu

Aku wis ora kuwat
Cepet golekno surat
Ndang di pegat

Ojo nekat dik
Ojo ojo njaluk dipegat
Sebab pegatan saiki surate larang

Pancene bener omonge Tacik
Remuk kabeh dadi Bojomu
Bendinane mbok keplaki
Mbok gepuki,mbok pisui

Sebab kakean cangkem
Dadi wong wedok
Jok cerewet dik
Karo wong lanang

Yo mesti wae
Ora mbok ingoni
Ora mbok openi
Wani rabi mas
Kudu tanggung jawab
Yen jek seneng he'eh
Ojo moro tangan

Melarat tak belani
Mbambungo tak openi
Opo ngene dibuka

Kelonan nomer siji
Mergawe nomor pitu
Mangan watu

Nganggur taun taunan
Mangan gak melok adang
Cek nggantenge untumu

Aku wis ora kuwat
Cepet golekno surat
Ndang di pegat

Ojo nekat dik
Ojo ojo njaluk dipegat
Sebab pegatan saiki surate larang


RATNA ANTIKA

Ratna Antika adalah seorang penyanyi asal Malang, Jawa Timur, Indonesia, menyanyikan lagu-lagu kebanyakan dengan warna musik dangdut (dengan variasi / aransemen ulang dari lagu-lagu dangdut, pop, campursari, lagu Banyuwangi, Madura, qasidah, dll), tampil dalam banyak live show panggung (berbagai kota di Jawa maupun luar Jawa, juga mancanegara), rekaman album video klip maupun tampil di stasiun TV.
... Read More