thelyricsearch.com LYRIC

SAYANG 2
Ratna Antika


cobo rungokno
tembang kangenku iki
dewi/dewo asmoro tulong omongno
aku iseh ngenteni

ombak segoro
kok sajak ngelingake
nambahi kangenku soyo gede
nganti kepati-pati

andaikan sayangku
sak iki iseh ono neng kene
kita akan selalu memadu cinta
bunga ing atiku sedih ing atiku
hanya dalam mimpi

rino lan wengi moto iki angel dieremake
mung lam-laman marang esem lan manismu
kapan ku bertemu sak kedipan moto
wes marem atiku

cobo rungokno
tembang kangenku iki
dewi/dewo asmoro tulong omongno
aku iseh ngenteni

ombak segoro
kok sajak ngelingake
nambahi kangenku soyo gede
nganti kepati-pati
Kapan ku bertemu sak kedipan moto


RATNA ANTIKA

Ratna Antika adalah seorang penyanyi asal Malang, Jawa Timur, Indonesia, menyanyikan lagu-lagu kebanyakan dengan warna musik dangdut (dengan variasi / aransemen ulang dari lagu-lagu dangdut, pop, campursari, lagu Banyuwangi, Madura, qasidah, dll), tampil dalam banyak live show panggung (berbagai kota di Jawa maupun luar Jawa, juga mancanegara), rekaman album video klip maupun tampil di stasiun TV.
... Read More