thelyricsearch.com LYRIC

WEDUS
Ratna Antika


Mending tuku sate timbang tuku weduse
Mending gendakan timbang dadi bojone
Mangan sate ora mikir mburine
Ngingu wedhus ndadak mikir sukete

Mending tuku sate timbang tuku weduse
Mending gendakan timbang dadi bojone
Mangan sate ora mikir mburine
Ngingu wedhus ndadak mikir sukete

Timbang di gejoh ora ono duite
Mending tak gawe gendakan wae
Ora usah mikir sak bendidane
Seminggu cukup sepisan wae

Mergane aku ora kuat
Yen duwe bojo wong melarat
Ra mblanjani gawene sambat
Seneng kumpul modal dengkul bondo nekat

Mending tuku sate timbang tuku weduse
Mending gendakan timbang dadi bojone
Mangan sate ora mikir mburine
Ngingu wedhus ndadak mikir sukete

Mending tuku sate timbang tuku weduse
Mending gendakan timbang dadi bojone
Mangan sate ora mikir mburine
Ngingu wedhus ndadak mikir sukete

Timbang di gejoh ora ono duite
Mending tak gawe gendakan wae
Ora usah mikir sak bendidane
Seminggu cukup sepisan wae

Mergone aku ora kuat
Yen duwe bojo wong melarat
Ra mblanjani gawene sambat
Seneng kumpul modal dengkul bondo nekat
Seneng kumpul modal dengkul bondo nekat


RATNA ANTIKA

Ratna Antika adalah seorang penyanyi asal Malang, Jawa Timur, Indonesia, menyanyikan lagu-lagu kebanyakan dengan warna musik dangdut (dengan variasi / aransemen ulang dari lagu-lagu dangdut, pop, campursari, lagu Banyuwangi, Madura, qasidah, dll), tampil dalam banyak live show panggung (berbagai kota di Jawa maupun luar Jawa, juga mancanegara), rekaman album video klip maupun tampil di stasiun TV.
... Read More