thelyricsearch.com LYRIC

PARIS VAN JAVA
Tony Q Rastafara


Najan teu kedal na basa
Najan geus teu kasamper lila
Hate teu weleh rumasa
Ingat carita baheula

Mangsa keur ngaji rumasa
Ngeunteung rasa jeung kabisa
Ngora can gede kaera
Teu karasa di Bandung loba baraya

Aya isuk keur patukeur beja
Aya beurang keur silih teangan
Aya peuting nu pinuh ku bagja
Aya di Bandung sumangat Asia-afrika

Ey!
Paris van Java
Paris van Java
Walau berubah tak akan kulupa
Paris van Java
Paris van Java
Perjalanan indah Tanah Sunda

Mangsa keur ngaji rumasa
Ngeunteung rasa jeung kabisa
Ngora can gede kaera
Teu karasa di Bandung loba baraya

Aya isuk keur patukeur beja
Aya beurang keur silih teangan
Aya peuting nu pinuh ku bagja
Aya di Bandung sumangat Asia-afrika

Ey!
Paris van Java
Paris van Java
Walau berubah tak akan kulupa
Paris van Java
Paris van Java
Perjalanan indah Tanah Sunda

Paris van Java
Paris van Java
Walau berubah tak akan kulupa
Paris van Java
Paris van Java
Walau berubah


TONY Q RASTAFARA

Tony Q Rastafara (born as Tony Waluyo) mixed reggae with traditional Indonesian music. The song “Anak Kampung” fused a folk Malay song on the melody. ”Witing Trisno” partly using Javanese lyrics, same as well as ” Woman”, “Reggae dot com”, “Ojo Lali” and others. With his band “New Rastafara”, Tony Q becomes the hottest among today's Indonesia reggae artist. ... Read More