thelyricsearch.com LYRIC

AKHIRE CIDRO
Via Vallen


semendal rasa ning dodho
naliko kowe teko
nggowo tresno ning atimu

mbiyen aku wes kondho
ojo ngasih tresno
marang aku sing nuli loro
mergo tresno hooo hooo

nanging iki penjalukanmu
sing njaluk atimu
kowe sing nggawe tresno aku

tresno iki wes tak jogo
tak simpen ning dodho
neng akhire kowe sing cidro

piye kok dadi ngene
tresnaku kowe sing nggawe

kowe sing nggawe aku tresno, kok kowe sing ngliyo
kurang opo to aku iki, kok kowe nyidrani
mbiyene aku uwis kondho ojo nggawe tresno
kembang ati sing wis mbok sirami, kowe sing ngggawe mati

ati sing wis mbok gawe tresno, neng kok dadi loro
mbok gawe bingung atiku ibarat kembang kang layu
ikhlas ati aku nerimo yes wis dalan Kuoso
tak trimo lelakon iki ben aku kowe lan Gusti sing ngerti

semendal rasa ning dodho
naliko kowe teko, nggowo tresno ning atimu
mbiyen aku wes kondho, ojo ngasih tresno
marang aku sing nuli loro mergo tresno hooo hooo

nanging iki penjalukanmu, sing njaluk atimu
kowe sing nggawe tresno aku
tresno iki wes tak jogo, tak simpen ning dodho
neng akhire kowe sing cidro

piye kok dadi ngene
tresnaku kowe sing nggawe

kowe sing nggawe aku tresno, kok kowe sing ngliyo
kurang opo to aku iki, kok kowe nyidrani
mbiyene aku uwis kondho ojo nggawe tresno
kembang ati sing wis mbok sirami, kowe sing ngggawe mati

ati sing wis mbok gawe tresno, neng kok dadi loro
mbok gawe bingung atiku ibarat kembang kang layu
ikhlas ati aku nerimo yes wis dalan Kuoso
tak trimo lelakon iki ben aku kowe lan Gusti sing ngerti

kowe sing nggawe aku tresno, kok kowe sing ngliyo
kurang opo to aku iki, kok kowe nyidrani
mbiyene aku uwis kondho ojo nggawe tresno
kembang ati sing wis mbok sirami, kowe sing ngggawe mati

ati sing wis mbok gawe tresno, neng kok dadi loro
mbok gawe bingung atiku ibarat kembang kang layu
ikhlas ati aku nerimo yes wis dalan Kuoso
tak trimo lelakon iki ben aku kowe lan Gusti sing ngerti


VIA VALLEN

Via Vallen is a stage name of dangdut singer of SERA Malayan Orchestra(OM SERA), her real name is Maulidia Octavia. She was born in Surabaya, East Java, Indonesia on October 10, 1990. She likes to sing since she was a child. Her musicality is from her father who is a dangdut musician. She began her professional career as a dangdut singer in 2008 when she was 18 years old. ... Read More